Skapa appar för nedladdning på Google Play och tjäna pengar

Vet du att du kan tjäna pengar på internet med Google Play ? Med den här webbplatsen är det möjligt att tjäna lite pengar genom att skapa applikationer.

Innan du publicerar din ansökan till Play Store av Android eller Apple, måste du se till att det fungerar korrekt. För att komma igång, skapa ett allmänt Google-konto och registrera dig på Google Play Developer Console som är en betald webbplats.

Läs mer på: Tjanapengar.net

Registrering på den senare plattformen är avgörande för senare publicering av din ansökan på Play Store. Det kommer att kosta dig 25 dollar att betala med kreditkort.

När det gäller tariffer måste du ange för Google att din ansökan är gratis eller betald. Om det betalas, erbjuder du din tariff som, med ditt avtal, kommer att anpassas antingen automatiskt eller manuellt till valutorna i andra länder. Google tar 30% av dina nettointäkter.

Även i fallet med en betald Android-applikation är det nödvändigt att skapa ett handelskonto och en Google-betalningsprofil. Intäkter kommer att genereras genom en in-app köp eller prenumerationssystem.

Men kunderna är ofta tveksamma till nya appar som betalar. Så det är bäst att göra med freemiums appar som är gratis men blir betalda för användare som vill komma åt fler funktioner.

Scroll to top