Privat IPTV server / hundratals kanaler för din Roku

Kära användare. Om du tittar på den här sidan kanske du är intresserad av en privat med bästa iptv, med hundratals kanaler, där du kan titta på alla betalda kanaler, inklusive premiere-filmer, sportevenemang och vuxenprogrammering, eller hur? Ledsen att göra dig besviken, men på Hollogram Television stöder vi inte piratkopieringen av TV som i flera år sker på Roku och andra plattformar.

Det är därför du inte hittar rapporter om olagliga IPTV, kanallistor (särskilt betalda kanaler), information om olagliga roku-tjänster, olagliga Plex-eller Emby-servrar, m3u-listor och annat innehåll som kan ge upphov till olaglighet. Vi visar också att, person som erbjuder dessa apokryfiska tjänster kommer att se sina meddelanden borttagna, deras förmåga att kommentera funktionshindrade och rapporterade (både deras kommentarer och deras sociala nätverk) innan de behöriga myndigheterna och organisationer som är dedikerade till skyddet av upphovsrätten.

Den här sidan har utformats just för att informera användarna om varför vi inte erbjuder dessa tjänster, vi ger information om dem och varför vi inte rekommenderar att du använder dem. Eftersom flera personer har frågat på våra sociala nätverk denna typ av tjänster har vi funnit oss i behovet av att göra den här sidan.

Scroll to top